"Enter"a basıp içeriğe geçin

Falez Uygulama Oteli Fiyatları – İletişim ve Rezervasyon

falez uygulama oteli

Meslek Lisesi uygulama otelleri rehberinden – Antalya Falez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli nerede ve nasıl gidilir, kimler kalabilir ve fiyat listesi aşağıda yer almaktadır.

FALEZ UYGULAMA OTELİ ÜCRETLERİ VE DİĞER BİLGİLER

Falez Meslek Lisesi turizm ve otelcilik bölümü öğrencilerinin eğitim ve stajı için tasarlanmış aynı zamanda konaklama tesisi olarak hizmet vermektedir. Otel, Antalya – Muratpaşa merkezde bulunmaktadır. Henüz yeni tadilat görmüş binadır. Suit oda, triple oda, tek kişilik ve çift kişilik olmak üzere dört oda seçeneği vardır. Toplantı ve konferans salonu, düğün salonu, alakart ve menü restorant, kütüphane, cafe ve restoran, çamaşırhane, spor ve fitness salonu, havuz, açık otopark mevcuttur. Odalarda televizyon, klima, oda servisi, uyandırma servisi, minibar, çamaşırhane mevcuttur. Açık ve kapalı kafeterya mevcuttur. İnternetten online rezervasyon imkanı yoktur.

Falez Uygulama Otel Nerede? Konumu ve adresi:
Varlık Mah. 100. Yıl Bulvarı. Muratpaşa – Antalya
İletişim telefon numarası: 0242.238 5130
Nasıl gidilir: Falez’den geçen otobüsler ile minibüsler – dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir. Antalya Arkeoloji Müzesi arkasında, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında yer almaktadır.
Fiyat listesi ve rezervasyon: Konaklama ve yemek fiyatları güncel olarak değiştiği için eklenmemiş olup, yer ayırtma ve rezervasyon için yukarıda yer alan telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.
Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği menü listesi: Menü, günlük olarak değişmekte olup, günlük olarak yemekhane ve restoran girişine veya lobiye asılmaktadır.
Kimler kalabilir: Tüm vatandaşlara açık olup, aynı zamanda otelde konaklama zorunluluğu olmadan halı saha, kafe ve restoran imkanından ücreti mukabilinde yararlanılabilmektedir. Otelde konaklamak başta olmak üzere diğer imkanlar için önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir. Falez Uygulama Oteli Havuzu için konaklama şartı yoktur.
Nişan – Düğün Salonu: Hizmet vermektedir. Seminer, toplantı, eğitim vb. organizasyonlar için de toplantı salonu mevcuttur.

Antalya’daki diğer misafirhaneler:
Antalya Polisevi
Antalya Öğretmenevi
Işıklar Öğretmenevi

*** Falez uygulama oteli menü hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir