"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kaş Uygulama Oteli Fiyatları – İletişim ve Rezervasyon

kaş uygulama oteli

Meslek Lisesi uygulama otelleri rehberinden – Antalya Kaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli nerede ve nasıl gidilir, kimler kalabilir ve fiyat listesi aşağıda yer almaktadır.

KAŞ UYGULAMA OTELİ ÜCRETLERİ VE DİĞER BİLGİLER

Kaş Meslek Lisesi turizm ve otelcilik bölümü öğrencilerinin eğitim ve stajı için tasarlanmış aynı zamanda konaklama tesisi olarak hizmet vermektedir. Otel, Antalya – Kaş merkezde bulunmaktadır. , Tek kişilik ve çift kişilik olmak üzere iki oda seçeneği vardır. Odalara ek yatak konulabilmektedir. Toplantı ve konferans salonu, düğün salonu, alakart ve menü restorant, kütüphane, cafe ve restoran, çamaşırhane, açık otopark mevcuttur. Odalarda televizyon, klima, oda servisi, uyandırma servisi, minibar, çamaşırhane mevcuttur. Açık ve kapalı kafeterya mevcuttur. İnternetten online rezervasyon imkanı yoktur.

Kaş Uygulama Otel Nerede? Konumu ve adresi:
Gökçeören Mah. Gökseki Sok. Kaş – Antalya
İletişim telefon numarası: 0242.839 7031
Nasıl gidilir: Kaş – Antalya minibüsleri – dolmuşlarla ulaşım sağlanabilir. İlçe merkezine 5 dakika araç mesafesinde, İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi yakınındadır.
Fiyat listesi ve rezervasyon: Konaklama ve yemek fiyatları güncel olarak değiştiği için eklenmemiş olup, yer ayırtma ve rezervasyon için yukarıda yer alan telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.
Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği menü listesi: Menü, günlük olarak değişmekte olup, günlük olarak yemekhane ve restoran girişine veya lobiye asılmaktadır.
Kimler kalabilir: Tüm vatandaşlara açık olup, aynı zamanda otelde konaklama zorunluluğu olmadan halı saha, kafe ve restoran imkanından ücreti mukabilinde yararlanılabilmektedir. Otelde konaklamak başta olmak üzere diğer imkanlar için önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir.
Nişan – Düğün Salonu: Hizmet vermektedir. Seminer, toplantı, eğitim vb. organizasyonlar için de toplantı salonu mevcuttur.

*** Kaş uygulama oteli menü hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir