"Enter"a basıp içeriğe geçin

Antalya Polis Evi Fiyatları – Rezervasyon ve Yorumlar

antalya polis evi

Akdeniz Bölgesi polisevleri rehberinden – Antalya polisevi nerede ve nasıl gidilir, kimler kalabilir ve fiyat listesi aşağıda yer almaktadır.

ANTALYA POLİSEVİ ÜCRETLERİ VE DİĞER BİLGİLER

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde konaklama hizmeti veren bu tesisin tam adı Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüdür, uzun süreden beri aktiftir. Toplamda 111 oda kapasiteli, 234 yataklı olan bu tesis, 4 kişilik yatak odası, salon, ek odadan oluşan süit oda çift kişilik ve tek kişilik yataklar bulunan aile odası çift kişilik yataklı oda, iki yataklı tek kişilik oda seçenekleri mevcuttur. Odalarda mini buzdolabı 81 ekran led televizyon, merkezi ısıtma, 24 saat sıcak su, balkon ve wi-fi internet bağlantısı bulunmaktadır. Yüzme havuzu, sauna, fitness salonu vardır.

Antalya Polisevi Nerede? Konumu ve adresi:
Varlık Mah. Teoman Paşa Cad. Muratpaşa – Antalya
İletişim telefon numarası: 0242.247 8516
Nasıl gidilir: Belediye otobüsleri ile 600 nolu hat veya 92 nolu hat ile ulaşım sağlanabilir. Markantalya AVM durağında inilmelidir. Tramvay ile de ulaşım mümkündür ve yine Markantalya istasyonunda inerek ulaşım sağlanabilir. Antalya Arkeoloji Müzesi yanında yer almaktadır. Havaalanı servisleri de yakınından geçmektedir. Konyaaltı Caddesi’nin ve sahilin paralelideki caddede yerleşiktir.
Fiyat listesi ve rezervasyon: Konaklama ve yemek fiyatları güncel olarak değiştiği için eklenmemiş olup, yer ayırtma ve rezervasyon için yukarıda yer alan telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Terasta restoranı mevcuttur. Ayrıca Kuzey Restaurant ve Güney Restaurant ile kafeterya olmak üzere dört adet yeme-içme salonu vardır.
Kimler kalabilir: Öncelikli olarak emniyet mensupları kalabilmektedir. Bunun dışında kamu personeli, devlet memurları da imkan olması halinde kalabilmektedir. Dışarıdan kalmak için referans gereklidir. Kamu personeli, emniyet mensubu tarifesinin aynısına, dışarıdan (onaylı misafir) emniyet mensubu tarifesinin yaklaşık iki kartı ücret tarifesine tabiidir.
Nişan – Düğün Salonu: Hizmet vermektedir.

*** Antalya Polis Evi şube müdürlüğü hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir