"Enter"a basıp içeriğe geçin

Beşiktaş Öğretmenevi Fiyatları – Rezervasyon ve Yorumlar

beşiktaş

İstanbul Avrupa Yakası öğretmenevleri rehberinden – Beşiktaş Öğretmenevi nerede ve nasıl gidilir, kimler kalabilir ve fiyat listesi aşağıda yer almaktadır.

BEŞİKTAŞ ÖĞRETMENEVİ ÜCRETLERİ VE DİĞER BİLGİLER

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde konaklama hizmeti veren bu tesis, şu anda aktif değildir. Açılması beklenen tesisin, double çift kişilik oda, üç kişilik, tek kişilik oda, iki kişilik oda seçenekleri mevcuttur. Odalarda mini buzdolabı, klima, led televizyon, merkezi ısıtma, 24 saat sıcak su, wc, balkon ve wi-fi kablosuz internet bağlantısı, erkek berberi, bayan kuaförü, günlük oda temizliği bulunmaktadır. Düğün salonu, nişan salonu, fuaye ve toplantı salonu olması beklenmektedir. Açılış tarihi belli değildir.

Beşiktaş Öğretmenevi Nerede? Konumu ve adresi:
Sinanpaşa Mah. Şehit Asım Cad. Beşiktaş – İstanbul
İletişim telefon numarası: 0212.
Nasıl gidilir (yol tarifi): Beşiktaş’tan geçen İETT otobüsleri veya Kabataş – Bağcılar tramvay hattı ile ulaşım sağlanabilir.
Fiyat listesi ve rezervasyon: Konaklama ve yemek fiyatları güncel olarak değiştiği için eklenmemiş olup, yer ayırtma ve rezervasyon için yukarıda yer alan telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.
Kimler kalabilir: Öncelikli olarak MEB mensupları kalabilmektedir. Bunun dışında kamu personeli, devlet memurları da boş yer var olması halinde kalabilmektedir. Dışarıdan kalmak için referans gerekli değildir. MEB mensupları indirimli fiyattan kalabilmekle birlikte kamu personeli de bir miktar farkla indirimli kalabilmektedir. Sivil vatandaşlar normal tarife ile konaklayabilmektedir.
Restaurant, lokanta ve kafeterya: Yemek listesi ve menü günlük olarak güncellenmekte ve yemekhane kapısına asılmaktadır. Konaklama şartı olmadan dışarıdan kişiler de yemek fiyatlarını ödeyerek menüden yararlanabilirler.
Nişan – Düğün Salonu: Hizmet vermemektedir. Bu tesis, şu anda aktif değildir.

Beşiktaş Öğretmenevi faaliyette olmadığından, alternatif olarak, kamuya ait aşağıdaki İstanbul Avrupa Yakası’ndaki misafirhaneler değerlendirebilirsiniz:
Sarıyer Öğretmenevi
Ortaköy Polisevi
Baltalimanı Polisevi
İstanbul PEKOM
Beylikdüzü Öğretmenevi
Avcılar Öğretmenevi

*** Beşiktaş akşam sanat okulu ve öğretmenevi yorumları hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir